bootstrap modal

Valkyrja

Valkyrja is een nieuw magisch verhaal dat zich afspeelt in het mythische land van de Vikingen. Voor iedere fantasyliefhebber van 12 jaar en ouder.

“Voet voor voet bewandelde ze het pad van haar dood. Beelden van haar leven flitsten als vluchtige flarden voorbij. Kira kon niet stoppen met lopen, hoe koud ze het ook had. De tranen stroomden over haar wangen en zelfs die verwarmden haar gezicht niet. Het was koud, zo koud.”

Niets gaat zoals Kira wil. Allereerst is ze hartstikke dood. Dat zat niet in de planning, ze is nog maar 14 jaar oud. Als ze dan ook nog eens de taken van een weggelopen Valkyrja moet waarnemen, is ze
helemaal klaar met haar bestaan.

Kira ploetert door, met het raafje Balthasar aan haar zijde. Maar zelfs in de dood laat haar verleden haar niet met rust. En dan veroorzaakt ze per ongeluk ook nog het begin van het einde der tijden. Nu is Kira zelfs haar dood niet meer zeker...

De vaste boekenprijs is € 19,95. Bestel nu een gesigneerde versie! Deze kost € 4,00 meer maar je krijgt deze met een persoonlijke boodschap thuis gestuurd. De oplage is beperkt, dus wees er snel bij!

Boektrailer Valkyrja

Bekijk de boektrailer van Valkyrja

Droomwandelaar: Wolvenvuur

Deel 2 in de Droomwandelaar-saga van Inge Pietjouw

Heel langzaam flakkerde de aurora. Eerst aarzelend, toen in volle overgave. ‘Hoog in de lucht dansen twee wolven samen de nacht door. Hun staarten veroorzaken het noorderlicht. Dat noemen wij het wolvenvuur.’

In het hoge Noorden probeert Vikingmeisje Thora een nieuw leven op te bouwen. Maar ook in Tyrgard gebeuren vreemde dingen. De trollen roeren zich opnieuw. Het mysterieuze Rendiervolk waarschuwt voor de vrouw van ijs, die weer over het land dwaalt. En in het woud vindt Thora een wolvenwelpje met wie ze in haar hoofd kan praten.

Wanneer haar zusje Finna van de aardbodem verdwenen blijkt te zijn, moet Thora haar angsten opzij zetten om voor eens en voor altijd af te rekenen met haar vijanden. Als de raaf van Odin zich er ook nog mee komt bemoeien, weet Thora dat ze niet zomaar aan haar verleden kan ontsnappen.

Je kunt het boek onder andere kopen bij bol.com. De vaste boekenprijs is € 19,95. Je kunt echter ook een gesigneerde versie bestellen. Deze kost € 4,00 meer maar je krijgt deze met een persoonlijke boodschap en een boekenlegger thuis gestuurd. De oplage is beperkt, dus wees er snel bij!

Boektrailer
Droomwandelaar: Wolvenvuur

Bekijk de boektrailer van het afsluitende deel van de Droomwandelaar-saga

Droomwandelaar: Aurora

Deel 1 in de Droomwandelaar-saga van Inge Pietjouw

Finna staarde in de vlammen die langzaam aan het drakenschip likten.
Ze wist zonder het te zien dat het noorderlicht feller dan ooit aan de hemel danste. Een traan gleed over haar wang. ‘Ik zal je vinden, Thora,’ fluisterde ze.


Wanneer haar vader en zus na een lange winter niet terugkeren naar huis en doodverklaard worden, stort Finna's wereld in. De sfeer in Odinsveld, waar haar vader hoofdman was, wordt steeds grimmiger nu de nieuwe hoofdman het kleine dorp aan het diepblauwe fjord met strakke hand regeert.

Finna droomt steeds over haar zus en die dromen lijken alsmaar levensechter. Wanneer ze op een ochtend wakker wordt met Thora's wolvenspeld in haar hand, weet ze het zeker. Haar zus leeft! Niemand gelooft haar, zelfs haar beste vriend Jor niet, maar Finna besluit haar dromen achterna te jagen.

Droomwandelaar is het eerste deel van een magisch epos dat zich afspeelt in het mysterieuze Noorden. Samen met de wolf Loki, de raaf Mu en andere vrienden neemt Finna het op tegen trollen en een vijand die gevaarlijker is dan ze ooit had gedacht.

Je kunt het boek onder andere kopen bij bol.com. De vaste boekenprijs is € 19,95. Je kunt echter ook een gesigneerde versie bestellen. Deze kost € 4,00 meer maar je krijgt deze met een persoonlijke boodschap en een boekenlegger thuis gestuurd. De oplage is beperkt, dus wees er snel bij!

Boektrailer
Droomwandelaar: Aurora

Bekijk de boektrailer van Droomwandelaar: Aurora!

Die ene zomer

Deel 4 in de Romanchica reeks

Na een rampzalige relatiebreuk gooit de 26-jarige Ilse het roer om. Ze verhuist naar Den Haag en gaat als serveerster werken in een hippe strandtent in Scheveningen. Ilse ziet het al helemaal voor zich: een heerlijke zomer aan het strand, met nieuwe vrienden en leuke feestjes. Ideaal! Een nieuw leven opbouwen blijkt echter moeilijker dan ze dacht: Ilse heeft niet alleen geen enkele ervaring in de horeca, ze is ook nog eens vreselijk onhandig. Bovendien laat haar verleden haar niet met rust. Maar dan ontmoet Ilse de sexy surfleraar Tim en lijkt die ene mooie zomer toch echt te beginnen...

Dromen met jou

Deel 14 in de Romanchica reeks

Emmie is een echte workaholic. Bijna al haar vrije tijd wordt opgeslokt door haar baan als ontwerper bij een reclamebureau. Als haar werkloze vriend Nick plotseling bij haar intrekt en haar baas veeleisender is dan ooit, wordt de spanning haar teveel. Om haar op te vrolijken nemen haar twee beste vriendinnen haar mee voor een ontspannen wellness-vakantie op de Veluwe. Juist als Emmie denkt in haar yoga-instructeur Roy de liefde van haar leven te hebben gevonden, duikt Roys ex op...

Volg Inge